profile affiliates Photo refresh follow

disclaimer
about
Hello, i'm whidah zulkafli . 17 .thanks for coming
bold italic strike underline


chatting
let's talking



thankgyu
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Segmen Blogwalking : When I Was A Kid
Monday, 25 August 2014 | 13 comments
klik banner untuk join
assalamualaikum , hye saye di jemput oleh Aina Akmal untuk join segmen ini , ini first time  join segmen macam nie . so tema nie cerita kan mase kita kecik dulu . walaupun sekarang perangai macam budak kecik lagi . hahaha . syarat yang sangat mudahh ape lagi jom lahh join :)


        oke let begin the story mase kecik dulu saye suka main masak2 main barbie doll , biasa lahh perempuan kan . dulu paling excited kalo time cuti sebab sepupu kesayangan akan balik so kami selalu main same . paling famous main masak2  lah . hahaha . zaman kanak2 ialah zaman paling best sekali . macam kitaorg main zaman dulu jugak zaman paling rapat dengan orang sebab kecik so banyak lahh pegi mane majlis ape2 . sekarang makin hari makin besar jadi malas nak keluar sangat banyak keluar pun jalan2 dengan member . tapi tengok keadaan sekarang budak2 dah tak macam zaman kanak2 kitaorg dulu kecik lagi pun dah buzy main handphone , ipad or what ever yang sewaktu dengan nye . hehehe .

    jadi sampai di sini sahaja cerita saye sorry cik Aina tak panjang . hehe :)

FUTURE
PAST